Prijavi se na newsletter!

Svake nedjelje donosimo zanimljive vijesti iz svijeta književnosti i pop-kulture, kao i sve korisne informacije za naše čitaoce. Postani dio naše zajednice!

Blog

Noviteti: Isusov sin

Noviteti: Isusov sin

„Isusov sin“, zbirka priča Denisa Džonsona koja se sad već svrstava u red modernih klasika američke književnosti, hronika je haotičnog i neobuzdanog svijeta zavisnika i izgubljenih duša, nasilnog i neuređenog

Pročitaj članak

Vojislava Crnjanski Spasojević: Žirafin vrat, Judit Šalanski

Vojislava Crnjanski Spasojević: Žirafin vrat, Judit Šalanski

Da odlučim da pišem o briljantnom “Žirafinom vratu” Judit Šalanski, premda je o ovoj knjizi već pisano, rešila sam posle prošlonedeljne književne večeri u @shtrikaknjiga i sjajnog izlaganja prevoditeljke Tijane

Pročitaj članak

Top-lista za 2022.

Top-lista za 2022.

Najtraženije Imprimatur knjige tokom 2022. Jeste li za jedan brzi osvrt na izbor naslova koji su kod naših čitalaca izazvali najviše interesovanja tokom ove godine? Slijedi top-lista za 2022. godinu!

Pročitaj članak
POGLEDAJ SVE POSTOVE

U današnje vrijeme rijetkost je da možete naći pouzdane poslovne partnere kao što je to Imprimatur, koju karakteriše velika posvećenost poslu koji rade, vrhunski profesionalizam i kreativnost.

Dragan Močević
Dragan Močević

U moru pretencioznih, ostrašćenih i žutih medija, isplivao je jedan sasvim drugačiji 'Talas'. Tematski i vizuelno 'Talas' je daleko iznad svih ostalih časopisa koje sam listala u BiH, a odličan je primjer ostalim medijskim kućama koji vode bitku za štampana izdanja na našem tržištu. Istovremeno, 'Talas' vidim kao dobar stimulans za sve mlade ljude koji se iskreno bave novinarstvom, ali pomalo gube želju za ovom profesijom.

Ivana Šimundža

Meni je Imprimatur postao prepoznatljiv po izdanjima koja vrijedi pročitati, jer govore o temama koje nisu uvijek najvidljivije, ali su najvažnije za razvoj društva u kojem živimo. Sviđa mi se što daju šansu neafirmisanim autorima i što nam na taj način otkrivaju prave dragulje.

Hana Kazazović

Hadžiluk plemenitom snu je knjiga od koje je sve počelo. Ona mi je otvorila put ka Imprimaturu, na osnovu nje su stekli moje povjerenje. Sva naredna izdanja koja sam pročitala bila su samo potvrda kvaliteta.

Tatjana Marjanović

Kako da

poručim knjigu?