fbpx

Opcija 1: Godišnji paket knjiga

Želite da budete sigurni da će do vas stići apsolutno svi naslovi koje objavimo u toku jedne godine? Onda je godišnji paket knjiga idealna stvar za vas! A šta je zapravo taj paket? Hm, pa kao što postoji godišnja pretplata na časopise, mi smo odlučili da napravimo nešto slično samo za knjige. Prijavite se i mi vam na željenu adresu šaljemo sve naslove koje izdamo ove godine, i to odmah po objavljivanju!

Kome je namijenjen ovaj paket?

Iako je godišnji paket knjiga prvenstveno bio namijenjen bibiotekama, ubrzo smo shvatili da je krug ljudi koji žele da imaju sve ono što izdajemo ipak malo širi, da su tu i neke firme koje žele da naprave svoje male biblioteke ili jednostavno obraduju svoje zaposlene, ali i neki pojedinci koji žele da podrže to što radimo. Tako se krug pretplatnika širio i sada su na njega pretplaćene biblioteke, udruženja, kompanije i pojedinci iz cijele Bosne i Hercegovine.

paket knjiga

Šta ulazi u paket?

Svi koji uzmu ovaj godišnji paket knjiga dobiće sve ono što izdamo tokom jedne godine na ličnu ili poslovnu adresu. Poštarina je, naravno, uračunata u cijenu. Ako tražite način da podržite nezavisno izdavaštvo, da uvijek imate spremnu knjigu za poklon ili da jednim potezom zadovoljite što više svojih čitalaca ovaj paket je prava stvar za vas.

Godišnja pretplata na sva naša izdanja iznosi 195 KM. Knjige stižu onim redom kojim ih izdajemo. Na kraju godine kontaktiramo sve one koji su pretplaćeni da provjerimo da li je sve uredno stiglo, a ako nešto nije – pošaljemo nove primjerke.

Šta spremamo za 2023. godinu?

Paniramo objaviti 15 naslova tokom ove godine. Čekaju nas novi prevodi dobro poznatih autora i autorki kao što su Džejms Džojs, Fernanda Melčor ili Đanriko Karofiljo, kao i prevodi nekih književnika i književnica koje nismo do sada objavljivali. Najave uvijek možete pratiti u našoj rubrici USKORO. Tu su i nove knjige naših autora kao što su Milanka Blagojević, Stevo Grabovac, Goran Dakić, Nada Kaurin Knežević…

Kako se prijaviti?

Pretplatiti se možete tokom čitave godine, ali najbolje je već odmah na početku. Da biste se pretplatili dovoljno je jednostavno da nam se javite na imprimatur.izdavastvo@gmail.com i javite vaše podatke. Ako ste fizičko lice: ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona. Ako ste pravno lice: naziv, adresu, e-mail, JIB/PDV broj, broj telefona). Mi ćemo vam poslati predračun, a nakon izvršene uplate počinju da pristižu knjige. I tako cijele godine!

Opcija 2: Paket probranih izdanja

Tu je još jedna opcija za sve one koji žele odmah po naručivanju da dobiju spreman komplet knjiga: paket probranih izdanja.

Paket probranih izdanja izdavačke kuće Imprimatur obuhvata 15 pomno odabranih naslova koji u najboljem mogućem svjetlu predstavljaju našu izdavačku djelatnost, ali i interesovanja naših čitalaca. Ovo su knjige koje su se pokazale najčitanijim i najtraženijim među našom čitalačkom publikom širom zemlje i regiona, a među njima možete pronaći sjajne primjere domaće i prevodne književnosti – romane, kratke priče i poeziju.

Cijena ovog paketa iznosi: 195 KM.

Kome je namijenjen ovaj paket?

Ovaj paket namijenjen je prvenstveno firmama i institucijama koje žele u jednom paketu da dobiju raznovrsna i kvalitetna izdanja koja mogu poslužiti kao odlična baza za građene sopstvene male biblioteke ili kao idealan poklon zaposlenima, saradnicima ili poslovnim partnerima. Ako želite saznati detalje o ovom paketu i kako ga naručiti, pišite nam na naš mejl imprimatur.izdavastvo@gmail.com ili nam se javite preko društvenih mreža.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, stojimo vam na raspolaganju.