Decembarska akcija!

Već smo uveliko ušli u decembar, bliže se praznici, a s njima i sezona poklanjanja. Mi smo zato odlučili da napravimo akciju koja će trajati tokom cijelog decembra, a tokom koje uz svako kupljeno izdanje preko naše internet knjižare dobijate na poklon neki od prvih pet brojeva našeg časopisa „Talas“.

Za one koji sa njim nisu upoznati, „Talas“ je tromjesečni časopis o stvaraocima i stvaranju, donosi samo dobre priče o ljudima iz našeg komšiluka koji se svim silama trude da od ovog svijeta naprave bolje mjesto, a u prosjeku ima 150 strana u koloru. I prelijep dizajn, da ne bude da to nismo naglasili! Pored toga, tu je uvijek niz tekstova sa temama iz popularne kulture, od filmova i serija pa do industrijskog dizajna. „Talas“ je nešto na šta smo neopisivo ponosni, nešto u šta ulažemo mnogo truda i ljubavi i svako ko ga je ikada držao mogao je u to da se uvjeri. Više o „Talasu“ možete saznati na njegovom YouTube kanalu, a neke od tekstova možete pročitati ovdje.

Dakle, do kraja decembra svako ko kupi neko izdanja preko naše internet knjižare dobija na poklon neki od prvih pet brojeva „Talasa“. Ko kupi tri ili više izdanja dobiće dva „Talasa“, a ko kupi više od pet izdanja dobiće tri „Talasa“ i knjigu po izboru. Akcija traje do 31. decembra u ponoć. Požurite dok nam zalihe nisu nestale!

Dodaj komentar