Praznični popusti i akcije na našem sajtu

Praznični popusti i akcije na našem sajtu

Kraj godine je pravo vrijeme da vas obavijestimo da vas na našem sajtu čekaju posebni praznični popusti i akcije koje bi vam mogle biti zanimljive. Želite da nekome dragom ili sami sebi poklonite knjigu? Onda bi vas ova objava mogla zanimati. Šta smo vam to spremili?

Praznični popust na sve naše knjige

Cijene svih knjiga na našem sajtu snižene su za 25% i to će sniženje trajati do 15. januara 2022. godine. Ukoliko ste već neko vrijeme razmišljali o nekom od naših naslova, onda je ovo vijest koja će vas sigurno obradovati.

Imprimatur i Didaco Shop akcija

Takođe, odlučili smo da ponovo aktiviramo akciju u saradnji sa kompanijom Didaco jer smo prošli put naišli na vrlo lijepe reakcije. O čemu je riječ? Za svaku kupovinu preko našeg sajta u kojoj se nađu najmanje 4 knjige, dobijate poklon-bon u vrijednosti 15 KM koji možete iskoristiti u nekom od 24 Didaco prodajna mjesta širom Bosne i Hercegovine. I ova akcija traje do 15. januara 2022. godine.

Niste sigurni šta odabrati? Evo nekoliko prijedloga:

Za ljubitelje trilera: Vrapci u oluji, Ninoslav Mitrović

Za ljubitelje poezije koja ne ostavlja ravnodušnim: Savremene iranske pesnikinje

Za ljubitelje putopisa: Skice za plovidbu, Nikola Popović

Za ljubitelje surovih ali i virtuozno napisanih romana: Sezona uragana, Fernanda Melčor

Za ljubitelje kvalitetnih krimi-romana: Privremena savršenstva, Đanriko Karofiljo

Za ljubitelje klasika i lirskih romana: Sivac i ja, Huan Ramon Himenes

I mnogo drugih podjednako sjajnih knjiga čeka vas na našoj internet knjižari. Odaberite nešto za sebe ili vama drage osobe, a mi vam želimo srećne predstojeće praznike!

Dodaj komentar